Lenen zonder gedoe

Vandaag geld op je rekening na het afsluiten van een spoedlening? Dat noem je nou echt lenen zonder gedoe. Dit lijkt misschien te makkelijk om waar te zijn. Maar het is echt mogelijk! Verschillende leningaanbieders op internet bieden deze vorm van lenen aan.

De vraag naar snel geld is erg groot vanuit de consumenten, de online leningaanbieders hebben dan ook slim op deze vraag ingespeeld. Je kunt binnen enkele minuten een lening afsluiten via hun leningensite, wanneer jouw aanvraag is goed gekeurd staat het geld vrijwel direct op jouw bankrekening.

De geldbedragen die je met deze leningen kunt lenen variëren van 50 euro tot en met 750 euro. Echte grote bedragen lenen is dus niet mogelijk op deze manier, maar je kunt wel een groot genoeg bedrag lenen om de maand mee door te komen of om een extra aankoop te doen.

Deze lening wordt een spoedlening genoemd omdat je het geld maar voor een zeer korte periode kunt lenen. Je bent namelijk verplicht het geleende bedrag plus de rente 30 dagen later terug te betalen. Een spoedlening kent dus een hele korte afbetalingsperiode.

Deze afbetalingsperiode is zo kort omdat de aanbieders van deze leningen zo min mogelijk risico willen lopen dat het geld en de rente niet worden terugbetaald. Daarbij kunnen zij hoge bedragen als boete stellen op het moment dat jij het geleende bedrag en de rente niet op tijd terugbetaald.

Het is dus van groot belang dat jij er zeker van bent dat je het geleende bedrag en de rente kunt terugbetalen met het eerst volgende salaris dat jij ontvangt. Ben jij daar niet zeker van dan is deze vorm van lenen geen goede optie voor jou. De rente van een spoedlening is namelijk al hoog, vaak 5 keer zo hoog als bij een normale lening, en de extra kosten per dag dat je te laat bent met terugbetalen zijn enorm.